|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Domácí játrová paštika
|
|
|
| |
Postup přípravy:Bůček vložíme na pekáč nasolíme a opečeme na cibuli.Než se bůček opeče, nachystáme si játra.
Odblaníme je a pomeleme na masovém mlýnku.
Když je bůček upečený, necháme jej trochu vychladnout (stačí tak, abychom s ním mohly dále pracovat). Pomeleme jej nejlépe dvakrát.Při mletí přidáme i česnek.
Přidáme pomletá játra, osolíme a opepříme podle chuti.
Vše dopře promícháme a dáme do skenic.
Zavařujeme asi 2hodiny na 80°C.
Dobrou chuť.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Domácí játrová paštika, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/domaci-jatrova-pastika">Recept: Domácí játrová paštika</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Domácí játrová paštika:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vnitřnosti
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|