|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Chléb kváskový
|
|
|
| |
Postup přípravy:Jednotlivé ingredience dáme do pekárny v pořadí, jak jsou uvedeny a zapneme program na klasický chleba. Kvásek porvé koupíme v pekárně, pak si ho doma udržujeme tak, že odebrané množství doplníme přidáním 150g žitné mouky a 150ml vody. Promícháme a necháme v pokojové teplotě vzejít a následně spadnou (nejlépe přes noc), pak zavíčkujeme a uložíme v lednici - kvásek tak vydrží zhruba 10dní, pak se musí proces odebrání a doplnění kvásku opakovat.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Chléb kváskový, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/chleb-kvaskovy">Recept: Chléb kváskový</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Chléb kváskový:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Chléb, dalamánky
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|