| Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Omalovánky | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | FormOffice | Zbrojní průkaz | Email šablony | Formuláře na PC | EET Účtenky | Pletení | Počítej Kalorie | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zapečené a pečené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Brambory obzvláště vypečené, se zeleninou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 114x / 2x
Přidáno/změněno: 13.12.2021
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina
- Zelenina - Brambory

Inredience:

4 velké brambory
sůl
100 g sterilované kukuřice
1 pórek
2 mrkve
1červená cibule
1/2 lžíce másla
100 g šunky
100g goudy
1 bal.hotové žampionové omáčky
petrželka



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Důkladně omyté brambory vaříme asi 40 min. v osolené vodě. Cibuli s pórkem nakrájíme na kolečka, mrkev na nudličky. Rozehřejeme máslo a mrkev na něm asi 3 min. podusíme.Sýr a šunku nakrájíme a v míse smícháme s kukuřicí, pórkem, cibulí a dušenou mrkví. Brambory slijeme, prudce zchladíme a necháme trochu vychladnout. Seřízneme vršek bramboru a vnitřek vydlabeme až na 2 cm
silný okraj. Troubu předehřejeme na 200°C. Brambory naplníme nádivkou a vložíme je do vymaštěné zapékací
misky či formy. Přelijeme žampiónovou omáčkou připravenou dle návodu, ochucenou česnekem.
Zapékáme asi 15 minut.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Brambory obzvláště vypečené, se zeleninou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zapečené a pečené pokrmy
Kuře v zelí 10.11.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Plněný pangas 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Kuřecí prsa na nivě 10.11.
Králík pečený na víně s kedlubnami 10.11.
Kuře na sušených švestkách 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2022. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0752s norob)