| Hromadné emaily | Omalovánky | Recepty doma | Formuláře na PC | Email šablony | FormOffice | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Pletení | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Rybář | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Placky (bramboráky atd) > Bramboráky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Bramboráky se sýrem

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 1218x / 6x
Přidáno/změněno: 27.4.2017
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Zelenina - Brambory
- Placky (bramboráky atd) - Bramboráky

Inredience:

500 g syrových brambor
1 hrnek mléka
1 – 2 vejce
3 stroužky česneku
sůl
4 rovné lžičky rozdrcené majoránky
5 lžic hladké mouky
tuk na smažení
sýr nakrájený na plátky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Syrové brambory oškrábeme, ustrouháme, vodu z nich vylouženou nesléváme, povrch brambor polijeme horkým mlékem, aby nečernaly.
Přimícháme předem připravený utřený česnek se solí, majoránku, vejce a zamícháme mouku. Pečeme na vymaštěném lívanečníku nebo na pánvích. Placku upečeme z jedné strany a odložíme na talíř. Druhou placku upečeme také jen z jedné strany. Mezi obě placky upečenými stranami k sobě vložíme plátek sýra a vidlicí na porcování masa okraje přimáčkneme k sobě. Zvolna dopečeme po obou stranách, aby se bramborák dobře propekl.


Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bramboráky se sýrem:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Bramboráky
Zelný bramborák 18.10.
Bramboráky se zelím 04.10.
Bramborák se sýrem III. 07.12.
Zelo - bramborové placky 24.11.
Kuře v bramborovém těstíčku 24.11.
Bramborák se zakysanou smetanou 23.01.
Zapečené plněné bramboráky 23.01.
Bramborák z hub 28.04.
Bramborák s kuřecím masem 27.08.
Bramboráky s anglickou slaninou 21.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0533s norob)