| Omalovánky | Rybář | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Email šablony | Zbrojní průkaz | Pletení | DWN.cz | FormOffice | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Příprava pokrmů > Kuchyně studená Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Berlínský aspik

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2699x / 5x
Přidáno/změněno: 3.9.2013
Kategorie: - Příprava pokrmů - Kuchyně studená - Aspiky

Inredience:

Aspik:
1 vepřové koleno
2 vepřové nožičky
sůl
celý pepř
bobkový list
nové koření
hřebíček
2 stroučky česneku
1 cibule
2 sladkokyselé okurky
2 mrkve
půlku celeru
ocet
Remuláda:
200 g majonézy
1 lžička kaparů (nasekaných)
2 sladkokyselé okurky
1 cibulka
citronová šťáva
50 ml bílého vína



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Nejdříve připravíme aspik.
Do tlakového hrnce dáme vařit koleno a nožičky. Osolíme a přidáme koření, cibuli a česnek. Vaříme doměkka. Maso vyjmeme, nasekáme na kousky a vývar přecedíme.
Do tohoto základu vložíme maso, nakrájené okurky, cibuli, mrkev a celer. Povaříme a osolíme, dochutíme mletým pepřem a octem. Aspik nalijeme do formy (pekáčku) a necháme ztuhnout. Nakonec krájíme na porce a podáváme s opékanými bramborami. Přeléváme remuládou, kterou připravíme z uvedených ingrediencí.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Berlínský aspik:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kuchyně studená
Masová bábovka 14.08.
Nakládaný zrající sýr 13.12.
Vejce v aspiku 26.10.
Ostrá salámová směs na chlebíčky 07.12.
Utopenci v marinádě 25.07.
Čočka v aspiku 08.10.
Tlačenka podle řezníka Millera ze Zdic 26.09.
Závitky ze sledě v aspiku 27.08.
Hermelínové jednohubky 06.08.
Vaječná chuťovka 26.02.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2022. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0892s norob)