 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Bažant na slanině - delikatesa
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Očištěného bažanta vypereme a oddělíme stehýnka. Kůži můžeme ponechat, nebo stáhnout. Prsíčka vykostíme, osolíme a necháme odležet v chladu. Stehna opečeme na másle, posypeme kořením, zalijeme vývarem a dusíme do měkka.
Dále vezmeme povidla, která dochutíme solí, pepřem, přidáme vypeckované švestky a mandle.Nakonec vše zalijeme slivovicí.
Bažantí prsa naklepeme a prudce opečeme na oleji. Maso servírujeme polité připravenou omáčkou.
Jako příloha jsou vhodné bramborové placky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bažant na slanině - delikatesa, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bazant-na-slanine-delikatesa">Recept: Bažant na slanině - delikatesa</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bažant na slanině - delikatesa:

FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Bažant
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|