| 
 
  | 
    |  | Kategorie receptů |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Recepty na email |  |  
    |  |  
 
 
 
  | 
    |  | Doporučujeme |  |  
    | 
 |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    | 
 |  
 | 
  |  |  
    |  
 
 | 
  
    |  | Recept na Africký hrnec s arašídovou omáčkou |  |  |  |  | 
 
    
    | Inredience:
 200 g rýže natural,2 cibule,
 600 g vepřových řízků,
 2 lžíce oleje,
 175 g arašídové pasty,
 sůl,pepř
 1 lžička mletého kmínu,
 špetka kayenského pepře,
 1 malá konzerva loupaných rajčat,
 300 ml masového vývaru,
 1 svazeček petrželky,
 plátky citronu na ozdobu
 
 
 | 
 Hodnoceni:
      (kliknutím ohodnotíte recept)
 |  Postup přípravy:
 1. Rýži propláchneme. Vsypeme do studené vody, uvedeme do varu a uvaříme doměkka.2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vepřové řízky pokrájíme na nudličky a postupně je ze všech stran opečeme na horkém oleji. Hotové vyjmeme a odstavíme na teplé místo.
 3. Nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém tuku. Vmícháme arašídovou pastu a ochutíme solí, pepřem, římským kmínem a kayenským pepřem.
 4. K cibuli přimícháme rajčata, vývar a maso. Ragů dusíme na mímém ohni přikryté asi 30 min.
 5. Omyjeme a nadrobno posekáme petrželku. Rýži scedíme a narovnáme na talíř do věnce. Vepřové ragú navršíme dovnitř rýže, posypeme petrželkou a ozdobíme plátky citronu.
 
 
 
  |  | Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Africký hrnec s arašídovou omáčkou, zkopírujte si následující kód: |  |  
  |  | | <a href="http://www.varimerecepty.cz/africky-hrnec-s-arasidovou-omackou">Recept: Africký hrnec s arašídovou omáčkou</a> | 
 |  |  
  |  |  |  | 
 
  Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Africký hrnec s arašídovou omáčkou:
 
 
  
 |  
 | 
  | 
    |  | Nové-upravené recepty |  |  |  
    | Libové (kýta, ...) |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Ostaní |  |  
    |  |  
 |