| 
 
  | 
    |  | Kategorie receptů |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Recepty na email |  |  
    |  |  
 
 
 
  | 
    |  | Doporučujeme |  |  
    | 
 |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    | 
 |  
 | 
  |  |  
    |  
 
         
         | Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy
  více informací >> | Recepty doma - PC kuchařka zdarma Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů
  více informací >> |  
 | 
  
    |  | Recept na Žižkovští utopenci s hořčicí a česnekem |  |  |  |  | 
 Postup přípravy:
 Vuřty sloupeme a z jedné strany ( podélně ) asi do 2/3 nařízneme. Řez vytřeme hořčicí a vložíme plátek okurky. Na druhé straně uděláme několik kratších a méně hlubokých řezů a do nich vložíme po 1-2 plátcích česneku. Řezy s náplní vždy zamáčkneme. Do sklenice dáme vrstvu zeleniny, vrstvu vuřtů, cibule a koření a stále pokračujeme v nakládání až je sklenice plná ( končíme cibulí ). Do vychladlého nálevu z Deka přilijeme ještě 1-1.5 dl octa, promícháme a zalijeme naložené vuřty. Zbytek nálevu schováme. Zbylé plátky česneku přidáme do nádoby k vuřtům. Necháme 7-10 dní v chladu ( dole v ledničce, lehce pokryjeme alobalem ). Pokud se nálev vsákne, doléváme jej ze zbylého. 
 
  |  | Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Žižkovští utopenci s hořčicí a česnekem, zkopírujte si následující kód: |  |  
  |  | | <a href="http://www.varimerecepty.cz/zizkovsti-utopenci-s-horcici-a-cesnekem_1">Recept: Žižkovští utopenci s hořčicí a česnekem</a> | 
 |  |  
  |  |  |  | 
 
  Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Žižkovští utopenci s hořčicí a česnekem:
 
 
  
 |  
 | 
  | 
    |  | Nové-upravené recepty |  |  |  
    | Utopenci |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Ostaní |  |  
    |  |  
 |