| Recepty doma | Domácí účto | FormOffice | Snadné hubnutí | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Email šablony | DWN.cz | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Pletení | EET Účtenky | Rybář | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Živáň s játry

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1717x / 8x
Přidáno/změněno: 20.5.2014
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Rošt - gril

Inredience:

4 plátky vepřového krkovice
4 plátky hovězího nechám na výběru
4 plátky jater vepřových
20-30dkg. slanina
4 ks cibule velké
dle chutě česnek



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vše naklepeme vložíme proloženě do hrnce, průběžně zasypat trochou soli /rychlo dá tomu barvu/, bobkový list,nové koření,celý pepř to vše zalijeme červeným vínem nebo pivo lepší je víno. Týden ponecháme v lednici. Potom na pícháme na vidlici proložíme cibulí nakrájenou na plátky + česnek. Prosím neoplachovat popřípadě odstranit kuličky pepře a nové koření list.
Odělíme alobal od ruličky v délce vidlice na který položíme připravený výrobek. Pod maso můžeme vložit petržel, libeček, celerová nať, nebo jinou přírodní zeleninu. Utrhnem horní část na maso a alobaly spojím způsobem přehnutím. Potom kolmo na vidlici a maso zamotám nebo obváži alobalem celou vidlici. Na dvou místech ji zaváži drátkem a dám na oheň. Venku u ohniště udělám průměrný oheň a asi 2 hod otáčím a otvorem vedle tyče odlévám šťávu do hrníčku. Pečení doma je v troubě na otáčivé vidlice a tam je čas 1 hod.Po uplynutí uvedeného času, oddělím alobal od masa a ponechám jej ugrilovat do zlatova. Venku si připravím již větší kousky na žhavý. Toto potírám štávou nebo olej s paprikou atd.Příloha chleba nemusí být hořčice jak která .
Dobrou chuť. J.S.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Živáň s játry:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.204s norob)