| Email šablony | DWN.cz | Formuláře na PC | Hromadné emaily | FormOffice | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře ZDARMA | Rybář | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Omalovánky | Snadné hubnutí | Recepty doma | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Brambory Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Zemiakovo-bryndzové pirohy

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 7563x / 5x
Přidáno/změněno: 14.6.2009
Kategorie: - Bezmasé pokrmy
- Zelenina - Brambory
- Pečivo

Inredience:

rezancové cesto:
asi 500 g hl. múky
2 vajíčka
hrnček vody
trochu oleja
soľ
plnka:
4-5 stredne veľkých zemiakov
100 g bryndze (môže byť aj viac)
kôpor
na omáčku:
asi 100g masla alebo oleja
cibuľa veľká(1-2)
kyslá smotana 10% - 1 alebo 2 kelímky
2 biele jogurty (stačia nízkotučné)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vypracujeme cesto ako na rezance.Z rozvaľkaného cesta vykrajujeme štvorce alebo krúžky,ktoré plníme plnkou pripravenou z uvarených,vychladnutých,pretlačených zemiakov,zmiešaných s bryndzou a kôprom. Podľa chuti osolíme.Uvaríme v osolenej vode,scedíme.
Omáčka:
na masle popražíme cibuľu do ružova,necháme trochu vychladnúť.Pridáme kyslú smotanu a jogurt. Omáčku zmiešame s uvarenými pirohami.
Ja mám rada veľa omáčky.Omáčka sa do pirohov vpije.Pokiaľ sa pirohy nedojedia, sú výborné aj na druhý deň, keď sa na panvici trochu pripečú.
Dobrú chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zemiakovo-bryndzové pirohy:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Brambory
Selská omeleta 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Nastavovaná kaše II. 10.11.
Půlené buchty 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Těstoviny Pizzocheri ricchialla bermina 10.11.
Obědový pekáč 24.10.
Bramborové placky s houbami a kysaným zelm 24.10.
Bramborový guláš se smetanou 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0905s norob)