| Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | FormOffice | Pletení | Hromadné emaily | Rybář | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Recepty doma | Email šablony | Formuláře na PC | Domácí účto | Snadné hubnutí | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné > Zelné Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Zelná polévka s fazolemi

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:30
Počet porcí: 8
Autor:
Zobrazeno/týden: 1825x / 2x
Přidáno/změněno: 20.2.2014
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Zelné

Inredience:

kyselé zelí 500 g
klobása 250 g
uzená slanina 50 g
sádlo škvařené 50 g
cibule 100 g
mletá sladká paprika - 3 lžičky
mletá pálivá paprika - 1 lžička
1 bobkový list
3 zrnka pepře
kmín špetka
masox 2 kostky
brambory 250 g
mouka hladká 100 g
fazole velké 150 g
voda 2 litry
sůl
kyselá smetana



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Předpříprava:
Fazole namočíme přes noc do 3/4 l vody. Pak vaříme samostatně. Osolíme před dovařením!

Kyselé zelí dáme vařit i s lákem. Přidáme masox, bobkový list, kmín, sůl a na kostičky nakrájené brambory. Vaříme až je zelí poloměkké. Z vyškvařené slaniny, sádla, cibule, mouky a mleté papriky připravíme jíšku, kterou přidáme do vroucí polévky. Přidáme nakrájenou klobásu. Povaříme ještě 20 minut. Nakonec přidáme zvlášť uvařené fazole případně dosolíme a můžeme přimíchat kyselou smetanu.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zelná polévka s fazolemi:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zelné
Kudlovská zelňačka 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Francouzská zelňačka 07.12.
Valašská kyselica od Jana 07.12.
Vánoční zelňačka II. 25.07.
Polévka z pekingského zelí 23.06.
Kapustová polévka s vejcem 28.04.
Polévka z čínského zelí 31.10.
Kapustnice se smetanou 08.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.174s norob)