| 
 
  | 
    |  | Kategorie receptů |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Recepty na email |  |  
    |  |  
 
 
 
  | 
    |  | Doporučujeme |  |  
    | 
 |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    | 
 |  
 | 
  |  |  
    |  
 
         
         | Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy
  více informací >> | Recepty doma - PC kuchařka zdarma Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů
  více informací >> |  
 | 
  
    |  | Recept na Zbrojnický bůček |  |  |  |  | 
 Postup přípravy:
 Opláchnutý,kostí a kůže zbavený bůček nakrájíme na plátky (1 ks 1 porce). Plátky naklepeme,osolíme,opepříme,obalíme po obou stranách v hladké mouce. Pak je opečeme po obou stranách v rozehřátém tuku a vyjmeme.V tuku po opékání masa opečeme anglickou slaninu nakrájenou na nudličky,drobňe nakrájenou cibuli a očištěné,opláchnuté na plátky nakrájené žampióny. Pak do směsi přidáme očištěnou na nudle nakrájenou papriku,směs mírně podlijeme vodou,osolíme a nakonec přimícháme uzený sýr nakrájený na kostičky. Opečené plátky vepřového bůčku vložíme do připravené směsi,krátce podusíme a podáváme.
 
 
  |  | Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zbrojnický bůček, zkopírujte si následující kód: |  |  
  |  | | <a href="http://www.varimerecepty.cz/zbrojnicky-bucek">Recept: Zbrojnický bůček</a> | 
 |  |  
  |  |  |  | 
 
  Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zbrojnický bůček:
 
 
  
 |  
 | 
  | 
    |  | Nové-upravené recepty |  |  |  
    | Vepřové maso |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Ostaní |  |  
    |  |  
 |