| Email šablony | Omalovánky | Formuláře na PC | Recepty doma | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Pletení | Hromadné emaily | Rybář | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Snadné hubnutí | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zbrojnický bůček


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:10.6.2009

Ingredience:

vepřový bůček s.k
sůl,pepř
mouka hladká
tuk
anglická slanina
cibule
žampióny
paprikové lusky
voda
sýr uzený

Popis:

Opláchnutý,kostí a kůže zbavený bůček nakrájíme na plátky (1 ks 1 porce). Plátky naklepeme,osolíme,opepříme,obalíme po obou stranách v hladké mouce. Pak je opečeme po obou stranách v rozehřátém tuku a vyjmeme.
V tuku po opékání masa opečeme anglickou slaninu nakrájenou na nudličky,drobňe nakrájenou cibuli a očištěné,opláchnuté na plátky nakrájené žampióny. Pak do směsi přidáme očištěnou na nudle nakrájenou papriku,směs mírně podlijeme vodou,osolíme a nakonec přimícháme uzený sýr nakrájený na kostičky. Opečené plátky vepřového bůčku vložíme do připravené směsi,krátce podusíme a podáváme.


Jít na recept Zbrojnický bůček >>