Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Domácí účto | Formuláře na PC | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Rybář | Email šablony | Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme
VeseleHry.cz
Pletené oděvy
Hromadná pošta
Recepty doma - zdarma
FitLinie - zhubnou, zesílit
Pletení pro radost
Software for you...
FormOffice - data, tisk, přehledy
Rybar - profi záznamník
HomePack3000 - PC doma
Formix SE - tisk formulářů



recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Zavařené maso

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 213x / 10x
Přidáno/změněno: 6.11.2018
Kategorie: - Maso
- Tepelně úpravená jídla - Zavařování a konzervace

Inredience:

libovolne maso
vhodne je treba pupek nebo na "gulas" (veprove,hovezi
zverina)
rychlosulsul
voda (popripade kmin cely, ale neni nutny)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

do tlakoveho hrnce (5 l) dame litr az litr a pul vody vody,dve lzice soli a pridame maso nakrajene na kosticky cca 2 x 2 cm.maso by melo dosahovat do dvou tretin vody.pote varime cca dve hodiny.maso by se melo rozvarit.po odtlakovani jeste za horka nalijeme do zavarovacek a vzduchotesne uzavreme,pote dame do chladu dame do chladu.maso vydrzi i pul roku a mame vhodny polotovar nebo jen tak na chleba

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zavařené maso:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Maso
Zabijačková specialita 07.02.
Prezidentský guláš 07.02.
Pikantní čevapčiči 07.02.
Zapečené těstoviny s drůbežím masem a žampiony 07.02.
Smažená rýže s vepřovým a kuřecím masem 07.02.
Lukulské řízky 07.02.
Dušené kuře na zelenině II. 07.02.
Vepřová kýta s česnekem a paprikou 07.02.
Mleté maso na cibuli,špagety 07.02.
Pangasius na ananasu 07.02.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:


reklama
Copyright © 2019. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.5429s norob)