| Zbrojní průkaz | Rybář | Počítej Kalorie | Email šablony | Pletení | Omalovánky | EET Účtenky | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | FormOffice | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zavařené maso


Doba přípravy:02:00
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:6.11.2018

Ingredience:

libovolne maso
vhodne je treba pupek nebo na "gulas" (veprove,hovezi
zverina)
rychlosulsul
voda (popripade kmin cely, ale neni nutny)

Popis:

do tlakoveho hrnce (5 l) dame litr az litr a pul vody vody,dve lzice soli a pridame maso nakrajene na kosticky cca 2 x 2 cm.maso by melo dosahovat do dvou tretin vody.pote varime cca dve hodiny.maso by se melo rozvarit.po odtlakovani jeste za horka nalijeme do zavarovacek a vzduchotesne uzavreme,pote dame do chladu dame do chladu.maso vydrzi i pul roku a mame vhodny polotovar nebo jen tak na chleba


Jít na recept Zavařené maso >>