| Email šablony | Formuláře na PC | FormOffice | Snadné hubnutí | DWN.cz | Omalovánky | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Recepty doma | Rybář | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Listová > Špenát Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Zapeceny losos v listkovom ceste

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 3088x / 1x
Přidáno/změněno: 7.2.2010
Kategorie: - Maso - Ryby
- Maso - Ryby - Mořské
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Listová - Špenát

Inredience:

2 porcie:
300g cerstveho lososa
100g feta
listkove cesto
1 zvazok anglickeho spenatu
cesnak
sol, korenie
sladka smotana
sterilizovane zelene korenie



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

listkove cesto rozvalkame na cca 1 - 2mm.
rozkrojime na 2 platy cca 20x20cm
lososa vykostime, odkozime a nakrajame na 6 platkov.
spenat jemne podusime na cesnaku a jemne nasekame.
na plat cesta ulozime do stredu 3 platy lososa predelene spenatom a na vrch podrvime fetu. takto pripravene platy zabalime do tvaru podusky potrieme maslom a pecieme pri cca 240st. asi 13min.

do malej panvice nalejeme 200ml smotany a pridame asi jednu zarovnanu pol. lyzicu zeleneho korenia a trocha soli. povarime asi 5min.

upeceneho lososa v "poduske" poleje omackou a podavame s ryzou alebo hranolkami.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapeceny losos v listkovom ceste:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Špenát
Špenátové karbenátky 24.10.
Zapečené brambory se špenátem a kuřecím 24.10.
Špenátová polévka II. 14.08.
Špenátové lasagne II. 13.12.
Zapečené maso se špenátovo sýrovou omáčkou 08.07.
Špenátové tyčinky 08.07.
Špenátová pomazánka 25.07.
Kuskus s tuňákem a se špenátem 25.07.
Špenátové placičky 23.06.
Špenátové omelety 28.04.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1303s norob)