500 g těstovin
300 g mletého masa
1 menší cibule
3 stroužky česneku
1 lžíce Harmonie Chuti
1/2 dcl červeného vermutut
200 g tvrdého sýra
olej
pepř
zakysaná smetana
2 vejce
1 dcl mléka
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Těstoviny uvaříme. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso a opečeme. Potom přidáme rozdrcený česnek, vermut a dochutíme Harmonií Chuti a pepřem. Chvíli podusíme a pak smícháme s těstovinami a 1/2 dávky nastrouhaného sýra.
Nasypeme do předem vymazané zapékací mísy. Zakysanou smetanu rozmícháme s mlékem vejcem a vmícháme zbytek sýra.
Touto směsí zalijeme těstoviny a pečeme v troubě do zlatova.
Tip:
Podáváme s červenou řepou nebo zelným salátem.
Pro zvýraznění chuti můžeme k mletému masu
přidat Bylinky česnek a petrželová nať.