rybí filé 1/2 kg
sůl
kečup
4 cibule
žampiony malá konzerva
papriky či kapie
česnek
olej
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
na pánev s rozpáleným olejem dáme na kolečka nakrájenou cibuli a na ní poklademe osolené rybí filé. Po opečení vkládáme i s plátky cibule do vymazané a vysypané zapékací mísy. Tak poklademe v několika vrstvách a cca 3 cm pod okraj. Na stejné pánvi pak přidáme a orestujeme na proužky nakrájené papriky či kapie a žampiony. Přilejeme hodně kečupu a přidáme prolisovaný česnek podle chuti . Vzniklou hustou omáčkou přelijeme Filé v zapékací míse a dáme na cca 15 min do dobře rozehřáté trouby. Podáváme s chlebem nebo brambory nebo hranolky. Mlaskáme a olizujeme se.