| Omalovánky | Email šablony | Snadné hubnutí | EET Účtenky | FormOffice | Hromadné emaily | Pletení | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Rybář | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zapečené a pečené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Zapečené brambory se špenátem podle Pavla

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:50
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 713x / 3x
Přidáno/změněno: 27.8.2018
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Brambory
- Zelenina - Listová - Špenát

Inredience:

brambory,
cibule
balíček mraženého špenátu
2 vejce
uzené (krkovice, kýta)
mleté maso směs
kořenící směs grilované kuře (např.vitana)
kořenící směs mleté maso např. ras del hanout



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

špenát rozehřejeme , osolíme a po vychladnutí vmícháme dva žloutky a na kostičky nakrájené uzené maso
mleté maso ochutíme kořenicí směsí a orestujeme
cibuli a brambory nakrájíme na plátky cca do 5 mm
bílky z vajec vyšleháme do tuhého sněhu
do kastrolku dáme trochu slunečnicového oleje
postupně klademe vrstvy , nejprve cibuli, poté brambory, poté špenátovou směs , další brambory , mleté maso , další brambory.
Každou vrstvu brambor posypeme grilovacím kořením na kuře
Do poslední vrstvy vetřeme sníh z bílků
Dáme péct do trouby na 150 st cca 40 min

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapečené brambory se špenátem podle Pavla:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zapečené a pečené pokrmy
Selská omeleta 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Zapečená žemle s uherákem 18.10.
Cibulový koláč z kynutého těsta 18.10.
Balkánský pekáč 18.10.
Zapékaný chléb s nivou 18.10.
Kuře v zelí 10.11.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Plněný pangas 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1054s norob)