| Rybář | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | DWN.cz | Email šablony | Recepty doma | Domácí účto | FormOffice | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Pletení | Omalovánky | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Houby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Žampionový tatarák

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 6132x / 7x
Přidáno/změněno: 21.10.2014
Kategorie: - Příprava pokrmů - Sendviče - Topinky
- Houby - Žampiony
- Přátelské posezení - Svačinky, chuťovky

Inredience:

500g šampinonov
2 cibule
1 PL sojovej omáčky
1 PL worchest.omáčky
1PL horčice
1PL ketchup
1/2KL čierne korenie
1KL vegeta
1PL červenej papriky
1KL koreniaca zmes Divočina alebo korenie na divinu
2 žltka
4 stručiky cesnaku
olej
soľ
štipka cukru
chlieb na topinky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na oleji orestujeme 1 cibuľu a pridáme nakrájané šampiňony.podusíme 20 minút a po mirnom vychladnutí zmes rozmixujeme.rozmixovanú zmes vložíme nazad do hrnca a dusíme až kým sa neodparí všetka voda.potom necháme zmes vychladnúť a primiešame všetky koreniny a pochutiny.Dávkujeme podľa vlastnej chuti.Pridáme aj druhú nadrobno nakrájanú cibuľu.Tesne pred podávanim pridáme žĺtka.Nátierku nechame vychladiť v chladničke a potom natierame na topinky po ktorých sme rozotreli cesnak.Prajem dobrú chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Žampionový tatarák:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Houby
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Konfugi těstoviny 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Plněný pangas 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Bramborové placky s houbami a kysaným zelm 24.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0666s norob)