| Rybář | Email šablony | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Pletení | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Omalovánky | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | DWN.cz | Snadné hubnutí | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Záhorácký závitek

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 2696x / 11x
Přidáno/změněno: 23.10.2016
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Zelenina - Listová - Kysané zelí
- Maso - Upravená masa - Závitky a masa nadívané

Inredience:

vepřový bůček
uzené maso
zelí kysané
vejce
cibule
česnek
sůl
pepř
kmín



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Bůček vykostíme,nakrájíme na plátky a naklepeme.Rozložíme na vál,potřeme česnekem,osolíme,opepříme.Na maso dáme zelí,1/2 uvařeného vejce ,uzené maso,cibule.Zabalíme vložíme do pekáče,okmínujeme a osolíme a pečeme při občasném poléváním do zlatova.Jako příloha brambor nebo br.kaše.
Přeji dobrou chuť !!!!

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Záhorácký závitek:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0427s norob)