| FormOffice | Hromadné emaily | Email šablony | EET Účtenky | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Recepty doma | Rybář | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Pletení | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso > Přední Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Vídeňský guláš

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 03:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1361x / 4x
Přidáno/změněno: 19.1.2015
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Přední
- Tepelně úpravená jídla - Guláše

Inredience:

hovězí kližka 800 g
bílá cibule 1600 g
česnek 20 g
mletý kmín 5 g
pepř černý mletý 5 g
vepřové sádlo 150 g
hovězí vývar 4,5 l (sami vyrobíme)
hovězí maso na polévku 200 g
kořenová zelenina 150 g



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Hned na úvod obhajoba kližky, nenahrazujte ji "lepším" masem v dobré víře, že guláš bude lepší. Není to pravda. Kližka má v guláši své opodstatnění!

Příprava vývaru: Maso na polévku a kořenovou zeleninu dáme do studené osolené vody a přivedeme k varu, stáhneme plamen a necháme pár minut vřít.

Kližku očistíme, připravíme si kostičky, do nichž vpasírujeme česnek a kmín, posolíme a opepříme (nejlepší je nechat naložené přes noc). Na sádle osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli dotmava, ale nesmí se pálit. Podlijte trochou vývaru a přidejte kostičky kližky. Kližka se musí pomalu opéct ze všech stran. Pak začněte podlévat hovězím vývarem a maso se bude dusit. V této fázi nepotopte maso úplně, duste ho pod pokličkou. Občas zkontrolujte a podlijte. Až bude maso měkké, přijde druhá fáze, maso úplně utopíte a povaříte ještě 5 minut. Potom vyndáte maso stranou a přelijete ho omáčkou přes cedník. Dosolte a opepřete. Guláš je nejlepší ozdobený plátkami cibule a podávaný s čerstvým chlebem nebo s knedlíkem a hlavně s pivečkem. :o)

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vídeňský guláš:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Přední
Guláš SAMURAJ 18.10.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Hovězí s fazolkami 25.07.
Prezidenský guláš 25.07.
Moravský pivní guláš 08.07.
Prezidentský guláš II. 28.12.
Hovězí houbový guláš 25.07.
Opilcova vzpruha 26.09.
Domažlické ragú II. 09.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0695s norob)