|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
HomePack3000 - programy na doma Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. více informací >> |
|
Recept na Veverkovi utopence
|
|
|
| |
Postup přípravy:Vuřty oloupeme a nakrájíme na kolečka . Cibuli také oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vezmeme sklenice 0,7 l / třeba od zelí / a po patrech do nich ukládáme střídave vuřty a cibuli . Patro vuřtů vždy okořeníme solí , pepřem a paprikou / tou nemusíme šetřit / . Gurmáni mohou přidat pálivou papriku a třeba feferony.Po naplnění po okraj to vše zalejeme . A to tak že čistým !!! octem a nahoru přidáme asi 0,5 dcl octa. Poté uzavřeme . Ujištuji Vás že překyselené to rozhodně nebude . Necháme ležet v chladném místě cca 5 dní . čím déle tím líp . Když sklenici obden otočíte dnem nahoru , také nic nezkazíte. Přeji dobrou chuť
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Veverkovi utopence, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veverkovi-utopence">Recept: Veverkovi utopence</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Veverkovi utopence:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|