| DWN.cz | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Pletení | FormOffice | Snadné hubnutí | Email šablony | Rybář | EET Účtenky | Recepty doma | Domácí účto | Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Veverkovi utopence | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: asi 2 kg vuřtů | ||||||||
Popis: Vuřty oloupeme a nakrájíme na kolečka . Cibuli také oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vezmeme sklenice 0,7 l / třeba od zelí / a po patrech do nich ukládáme střídave vuřty a cibuli . Patro vuřtů vždy okořeníme solí , pepřem a paprikou / tou nemusíme šetřit / . Gurmáni mohou přidat pálivou papriku a třeba feferony.Po naplnění po okraj to vše zalejeme . A to tak že čistým !!! octem a nahoru přidáme asi 0,5 dcl octa. Poté uzavřeme . Ujištuji Vás že překyselené to rozhodně nebude . Necháme ležet v chladném místě cca 5 dní . čím déle tím líp . Když sklenici obden otočíte dnem nahoru , také nic nezkazíte. Přeji dobrou chuť |