|
| Zbrojní průkaz | FormOffice | Pletení | Hromadné emaily | Recepty doma | Omalovánky | Email šablony | MojeUnikovka.cz | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | DWN.cz |
|
| ||||||||
|
Veverkovi utopence | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: asi 2 kg vuřtů | ||||||||
|
Popis: Vuřty oloupeme a nakrájíme na kolečka . Cibuli také oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vezmeme sklenice 0,7 l / třeba od zelí / a po patrech do nich ukládáme střídave vuřty a cibuli . Patro vuřtů vždy okořeníme solí , pepřem a paprikou / tou nemusíme šetřit / . Gurmáni mohou přidat pálivou papriku a třeba feferony.Po naplnění po okraj to vše zalejeme . A to tak že čistým !!! octem a nahoru přidáme asi 0,5 dcl octa. Poté uzavřeme . Ujištuji Vás že překyselené to rozhodně nebude . Necháme ležet v chladném místě cca 5 dní . čím déle tím líp . Když sklenici obden otočíte dnem nahoru , také nic nezkazíte. Přeji dobrou chuť |