| DWN.cz | Počítej Kalorie | Rybář | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Omalovánky | Hromadné emaily | Domácí účto | Pletení | Formuláře na PC | Recepty doma | Snadné hubnutí | Email šablony | FormOffice | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso > Zadní Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Veselá pečeně

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 1412x / 1x
Přidáno/změněno: 16.10.2013
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Maso - Upravená masa - Mleté maso
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

600g zadního hovězího masa
200g mletého vepřového masa
3 mrkve
1 cibule
2 stroužky česneku
sůl,mletý pepř
trochu majoránky
1 cibule
40g oleje
1 mrkev a petržel
1/4 celeru
trochu šalvěje
tymiánu
petrželky a estragonu
hladká mouka na zahuštění
1/2 kostky masoxu Vitana rozpuštěného v 1 litru vody
petrželka na posypání



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Oloupanou cibuli jemně usekáme, oloupaný česnek prolisujeme. Mleté maso promicháme se 2 lžícemi vody, cibulí,česnekem,solí,pepřem a majoránkou.Tři mrkve omyjeme a oloupeme.
Hovězí maso prořízneme na plát,osolíme,opepříme a potřeme mletým masem.Rozložíme mrkev,zavineme a zpevníme provázkem.Mrkev,celer a petržel očistíme,omyjeme a nakrájíme na kostičky.Oloupanou cibuli nakrájíme na hrubo.Petrželku jemně usekáme.

Na rozpáleném oleji v kastrolu opečeme dokola roládu,vyjmeme a uložíme na teplém místě.Do šťávy po opékání přidáme kořenovou zeleninu, s cibulí hezky osmahneme,zaprášíme moukou a podlijeme trochou masoxu.Okořeníme šalvějí,tymiánem,petrželkou,estragonem a vložíme roládu.Pečeme v předehřáté troubě při 220 stupňů C za častého podlévání masoxem a polévání vlastní šťávou asi 90 minut.Pečeni vyjmeme,odstraníme provázek a naporcujeme,Omáčku propasírujeme přes sítko.Maso ozdobíme petrželkou a podlité omáčkou podáváme buď s knedlíkem,brambory nebo dlouhozrnnou rýží.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Veselá pečeně:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zadní
Španělské ptáčky 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.
Hněv hraběte Šporcha 25.07.
Roštěnky pod sněhem 08.07.
Hovězí steak v pivní marinádě s pepřem 28.12.
Ďábelská rychlosměska 28.12.
Míchaný salát s rostbifem 28.12.
BEEF Stroganov - Origal přeložený z ruštiny 25.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1262s norob)