
|
Recept na Vepřové maso v čínském zelí
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Z čínskej kapusty odrežeme 4-5 veľkých listov,ktoré v osolenej vode trochu povaríme,nie však celkom domäkka,vyberieme na dosku a posypeme vegetou. Mierne naklepané rezne osolíme,posypeme rascou a korením a rýchlo z oboch strán opečieme na rozohriatom oleji. Vo výpeku orestujeme polovicu pokrájanej cibule s posekanou petržlenovou vňaťou,pridáme rajčiakový pretlak a krátko premiešame. Potom touto zmesou potreté rezne zabalíme do listov čínskej kapusty. Na pokrájanú slaninu,ktorú opražíme so zvyšnou cibuľou,pridáme trochu vody,strúčik cesnaku a bujón. V tejto zmesi zabalené rezne prikryté dusíme 60-70 minút. Podávame s opečenými zemiakmi. Príprava trvá asi 90 minút.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřové maso v čínském zelí, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprove-maso-v-cinskem-zeli">Recept: Vepřové maso v čínském zelí</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové maso v čínském zelí:

|