
|
Recept na Vepřové frikase v pórkovém krému
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Maso nakrájíme drobné kostky , v kastrolu ho na rozehřátém másle prudce opečeme ze všech stran , osolíme , opepříme a okořeníme tymiánem , zalijeme vínem a přikryté dusíme 45 min. na mírném ohni . Přidáme pórek a dusíme dalších 15 min. . Když maso změkne , sejmeme kastrol z plotny . Rozšleháme smetany a žloutky , vmícháme do pokrmu a podle potřeby osolíme a opepříme . Rozdělíme na talíře a jako přílohu podáváme brambory s máslem , sypané pepřem a petrželkou .
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřové frikase v pórkovém krému, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprove-frikase-v-porkovem-kremu">Recept: Vepřové frikase v pórkovém krému</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové frikase v pórkovém krému:

|