| Formuláře na PC | EET Účtenky | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Domácí účto | Hromadné emaily | Recepty doma | Pletení | Email šablony | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | DWN.cz | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Vepřová pečeně po dijonsku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1280x / 2x
Přidáno/změněno: 19.11.2014
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Brambory
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

800g vepřové pečínky
100g brambor
2 stroužky česneku
muškátový oříšek
tymián
bobkový list
1 lžíce sádla
pepř
sůl.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Do hrnce s 1 litrem slané a opepřené vody vložíme maso,uvedeme do varu a pod pokličkou slabým varem vaříme 30 minut.Zapekací mísu vytřeme utřeným stroužkem česneku.Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.Ty pak rozložíme do mísy ve třech vrstvách,každou vrstvu posypeme směsí rozdrceného bobkového listu a tymiánu,utřeného stroužku česneku a strouhaného muškátového oříšku.Pak brambory zalijeme vývarem z masa-musí být ponořeny.Nakonec přidáme sádlo.Vložíme do předehřáté trouby a po 15 minutách položíme na brambory připravené maso.Pečeme asi hodinu.Brambory do sebe vsáknou všechen tuk.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřová pečeně po dijonsku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1491s norob)