| DWN.cz | Domácí účto | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Pletení | Počítej Kalorie | FormOffice | Rybář | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Recepty doma | Email šablony | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Vepřová krkovice se sýrovou zálivkou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 4704x / 6x
Přidáno/změněno: 26.6.2009
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy

Inredience:

4 plátky vepřové krkovice
zelený pepř mletý
sůl
půlky broskve
20dkg nivy
200ml smetany
1dcl stolního oleje
1 středně velká cibule



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

najemno nakrájenou cibuli položime do pekáče, do kterého jsme před tím nalili 1dcl oleje. Naklepané plátky krkovice jemně opepříme a osolíme, poté položíme do pekáče tak, aby se co možná nejméně překrývaly. Troubu nastavíme na 175 st.C a asi 50-60 min. pečeme. Po 30 min. plátky obrátíme na druhou stranu. Tehdy je možné na plátky položit např. půlku broskve. Asi 15 min. před koncem na plotně zahřejeme smetanu, když začne pěnit, rozdrobíme do ní nivu. Pomalu mícháme a získáme tak sýrový krém (zálivku). Na talíři pak zálivkou přelijeme plátky krkovice. Jako příloha je možné cokoli (brambory, pečené brambory, hranolky atd.)

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřová krkovice se sýrovou zálivkou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vepřové maso
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Obědový pekáč 24.10.
Vepřové řízky plněné praženicí a houbami 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0678s norob)