SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Vepřová játra na víně + tatarská omáčka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Játra očistíme a naporcujeme na větší plátky. Opečeme je na rozpáleném oleji, před otočením přidáme kostičky špeku, rozmáčklé stroužky česneku, ochutíme pepřem a zarestujeme. Játra podlijeme vínem a podusíme, na závěr podle chuti dosolíme.
tatarská omáčka :
300 g majonézy
30 g kapary
malá cibule
2 kyselé sterilované okurky
lák z okurek
hrst petrželové natě
střik worcesteru
lžíce plnotučné hořčice
mletý pepř
sůl
Veškeré suroviny na omáčku nakrájíme na velmi jemno, promícháme s majonézou, hořčicí a worcestrovou omáčkou, osolíme, opepříme, promícháme a lákem z okurek naředíme do správné konzistence.
brambory
600 g brambor
2 cibule
petrželová nať
mletý pepř
sůl
olej
Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, na rozpáleném oleji je opečeme, přidáme na klínky nakrájenou cibuli, orestujeme, ochutíme pepřem a solí, podáváme s nasekanou petrželovou natí.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vepřová játra na víně + tatarská omáčka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/veprova-jatra-na-vine-tatarska-omacka">Recept: Vepřová játra na víně + tatarská omáčka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřová játra na víně + tatarská omáčka:
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|