| Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Pletení | Počítej Kalorie | Domácí účto | Omalovánky | Rybář | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | EET Účtenky | FormOffice | Snadné hubnutí | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Velikonoční a Vánoční Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Vánoční řezy

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:35
Počet porcí: 10
Autor:
Zobrazeno/týden: 1211x / 2x
Přidáno/změněno: 20.4.2016
Kategorie: - Velikonoční a Vánoční
- Sladké pokrmy - Moučníky

Inredience:

Cesto:
200 g práškového cukru
10 lyžičiek vody
200 g hrubej múky
1/2 vrecúška prášku do pečiva
100 g mletých orechov
20 g masla (margarínu)
20 g hrubej múky na pomastenie a vysypanie plechu
4 vajcia
Krém:
maslo
200 g práškového cukru
5 žĺtkov
2 dcl mlieka
Sneh:
250 g kryštálového cukru
60 g čokolády
5 bielkov



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Žĺtky s cukrom vymiešame do peny. Striedavo k nim pridávame vodu, hrubú múku zmiešanú s práškom do pečiva, orechmi a nakoniec tuhý sneh z bielkov. Cesto vylejeme na pripravený plech a upečieme. Po vy chladnutí múčnik potrieme krémom, na krém rozotrieme sneh vyšľahaný s cukrom a povrch koláča posypeme strúhanou čokoládou. Krém: Mlieko s rozšľahanými žĺtkami za stáleho miešania uvaríme na hustú kašu a necháme vychladnúť. Osobitne vymiešame maslo s preosiatym práškovým cukrom a k tomu po častiach primiešame vychladnutý žĺtkový krém.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vánoční řezy:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Velikonoční a Vánoční
Ořechové kuličky od Evy 18.10.
Nejlepší medové perníčky - jsou hned měkké 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Povánoční mňamka 25.07.
Vánoční krůta podle Jamieho Olivera 09.06.
Štědrovečerní Žralok 07.02.
Boubelova kolečka 25.10.
Rohlíčky kokosové 14.10.
Vánoční měkké perníčky 11.10.
Jetelíčky oříškové 13.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0819s norob)