Doba přípravy: |
|
Počet porcí: |
|
Autor: |
|
Zobrazeno/týden: |
3935x / 2x |
Přidáno/změněno: |
18.2.2010 |
Kategorie: |
- Maso - Uzeniny |
Inredience:Buřtíci cca 30 ks (podle velikosti, váhově asi 1,6 – 1,8kg),
cibule asi 1 – 1,5kg,
křenu 15 – 20 koleček asi 2-3mm silných. (nebo asi 3/4 malé sklenky Krenex).
NÁLEV:
1,5 l vody
0,6 – 0,7 l octa
15 kuliček nového koření
40 kuliček celého pepře (lepší je bílý)
2-3 čajové lžičky hořčičného semínka
8 bobkových listů
8 čajových lžiček soli
podle chuti feferonky (5–10), možno nahradit mletou pálivou paprikou, nebo mletým chilli, ale není to ono
|
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept) |