1 lžíce oleje (ne olivového)
350 g rybího masa
2 hrnečky kokosového mléka
1 lžíce Thajské červené kari pasty
1/2 hrnečku bambusových výhonků
lístky kafírové limety
1/2 hrnečku čerstvé bazalky
1 červené chilli papričky
1 lžíce rybí omáčky
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Ve woku rozehřejeme olej, až začne kouřit. Přidáme kari pastu, zarestujeme, přilijeme kokosové mléko a přivedeme k varu. Přidáme MAGGI Harmonii chuti, bambusové výhonky, rybí omáčku a lístky limety. Vaříme asi 4 minuty nebo až výhonky změknou.
Nakonec přidáme na kousky nakrájenou rybu a za občasného, opatrného míchání (aby se ryba nerozpadla) vaříme asi 3-5 minut, nebo až je ryba měkká.
Nakonec přidáme nahrubo natrhanou bazalku a na nudličky nakrájenou chilli papričku.