| FormOffice | Formuláře na PC | Domácí účto | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Rybář | Pletení | Počítej Kalorie | Omalovánky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Email šablony | Hromadné emaily | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Těsta > Listové těsto Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Těsto na kroasany

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:20
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 9376x / 20x
Přidáno/změněno: 12.4.2016
Kategorie: - Těsta - Listové těsto
- Pečivo - Sladké

Inredience:

1 kg polohrubej múky
1/2 litra mlieka
3,5 dcl rastlinného oleja
3 žĺtka
3 lyžice kryštálového cukru
2 kocky kvasníc
1 prášok do pečiva



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Zo všetkýh ingrediencií vypracujeme cesto - miesime asi 20 minút. Cesto ihneď vyvaľkáme na hrúbku asi 3 mm a vykrajujeme trojuholníky, ktoré plníme rôznymi plnkami ( makovou, orechovou, tvarohovou, škoricovým cukrom a pod ),stočíme od najdlhšej strany trojuholníka k rohu a vytvoríme malé kroasany ( rohlíčky ).

Poukladáme na plech, vyložený papierom na pečenie, potrieme rozmiešaným bielkom a necháme kysnúť 30 mínút.

Pečieme 10 minút pri teplote 190 - 200°C v strednej časti rúry.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



diskuse Uživatelská diskuse k receptu Těsto na kroasany:

(1 příspěvků) 1

hodnocení
kroasány
tak jsem je dnes vyzkoušela s nutelou a jsou výborné, doporučuji dodržovat dobu zpracovávání i kynutí.
Napsal: Marie dne 18.9.2016 12:02:25


Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Těsto na kroasany:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Listové těsto
Sýrové trubičky z listového těsta 18.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.
Pizza Hawai z listového těsta 25.07.
Pizza šátky 25.07.
Maso v listovém těstě 18.07.
Špenátové tyčinky 08.07.
Plněné bulky z listového těsta 24.11.
Skořicové Šup Šup 28.12.
Šneci z listového těsta II. 28.12.
Pirohy z listového těsta 25.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0719s norob)