|  
 
         
         | Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře.
  více informací >> | Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy
  více informací >> |  
 | 
  
    |  | Recept na Tatínkův hovězí vývar |  |  |  |  | 
 Postup přípravy:
 Do hrnce do studené vody vložíme maso a kosti. Osolíme a přidáme všechno koření. Cibuli neloupeme, ale rozřízneme napříč na poloviny, řez osmažíme na oleji do zlatova a do každé půlky zapíchneme 1 hřebíček a vložíme do vody. Vyzrálé rajské rozřízneme na půlky, dáme do vody a zasypeme trochou Podravky. Česnek necháme na celé stroužky.Vaříme pomalu a tvořící se pěnu nesbíráme. Když je maso skoro měkké přidáme ještě trochu Podravky a povaříme.
 Potom maso vyjmeme a vývar přecedíme nejlépe přes bílé plátno. Takto získaný hovězí vývar je velmi silný a postaví na nohy i zavaleného horníka a tak si ho můžeme naředit podle svých zvyklostí a potřeb.
 Jíme ho čistý, nebo s vejcem a maso můžeme sníst s hořčicí a chlebem, nebo si ho nakrájíme do vývaru a uděláme hovězí polévku.
 Ti, kteří pospíchají a nepotřebují byt provonět tou úžasnou vůní, můžou vývar vařit v papiňáku. Pokud je papiňák kvalitní, nezaznamenal jsem žádnou újmu na kvalitě.
 Počet porcí záleží na tom, jestli vývar naředíme, nebo ne.
 Dobrou chuť.
 
 
  |  | Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Tatínkův hovězí vývar, zkopírujte si následující kód: |  |  
  |  | | <a href="http://www.varimerecepty.cz/tatinkuv-hovezi-vyvar">Recept: Tatínkův hovězí vývar</a> | 
 |  |  
  |  |  |  | 
 
  Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Tatínkův hovězí vývar:
 
 
  
 |