| Pletení | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Domácí účto | FormOffice | Omalovánky | Email šablony | Recepty doma | Rybář | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Tatínkův hovězí vývar | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750 - 1000 gr. hovězí oháňky, nebo hrudí, nebo žebra | ||||||||
Popis: Do hrnce do studené vody vložíme maso a kosti. Osolíme a přidáme všechno koření. Cibuli neloupeme, ale rozřízneme napříč na poloviny, řez osmažíme na oleji do zlatova a do každé půlky zapíchneme 1 hřebíček a vložíme do vody. Vyzrálé rajské rozřízneme na půlky, dáme do vody a zasypeme trochou Podravky. Česnek necháme na celé stroužky. |