 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Tajemství šefkuchaře
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Řízky naklepeme,osolíme,opepříme. Na pánvi na rychlo
opečeme do měkka.
Hřibky trochu povaříme, žampiony můžeme jen pokrájet
na cibulce orestovat, přidat kmín, sůl, majoránku,případně trochu česneku, přidat vajíčka a udělat smaženici.
Na řízek dáme plátek šunky,nebo šunkového salámu na to navršíme trochu smaženice, přikryjeme plátkem sýru, nebo posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct.Hotové ozdobíme petrželkou, nebo trochou kečupu.
Jako přílohu podáváme brambory na různé způsoby.
Můžeme podávat s různými zeleninovými saláty.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Tajemství šefkuchaře, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/tajemstvi-sefkuchare">Recept: Tajemství šefkuchaře</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Tajemství šefkuchaře:

SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|