Domácí účto | Omalovánky | Hromadné emaily | Rybář | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | EET Účtenky | FormOffice | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso > Zadní Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme
FitLinie - zhubnou, zesílit
FormOffice - data, tisk, přehledy
Pletené oděvy
Rybar - profi záznamník
Pletení pro radost
Hromadná pošta
Software for you...
Formix SE - tisk formulářů
HomePack3000 - PC doma
Recepty doma - zdarma
VeseleHry.cz



recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Svíčková omáčka trochu jinak

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 77x / 3x
Přidáno/změněno: 6.8.2018
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Tepelně úpravená jídla - Omáčky teplé
- Zelenina

Inredience:

hovězí falešné svíčkové
1 sklenice naložené kořenové zeleniny
2 mrkve, petržel, cibule, malý celer
5 zrnek pepře
5 zrnek nového koření
3 ks bobkového listu
sůl, pepř, zeleninový bujón
šťáva s citronu
lžice cukru
300 ml mléka
2 až 3 polévkové lžíce hladké mouky
1 šlehačka
50 g másla
brusinkový kompot

chlebový knedlík:
5 krajíců tmavého chleba (den starý)
400 ml vody
1 vejce
cibule
100 g slaniny
1 hrnek (300 g) polohrubé mouky
půl prášku do pečiva



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Naloženou kořenovou zeleninu dáme do mísy, přidáme nakrájený celer, mrkev, petržel a cibuli a zalijeme vodou. Lehce promícháme a do směsi naložíme maso. Necháme 24 hodin uležet v lednici.
Po 24 hodinách jestliže máte k dispozici plátěný pytlíček, nasypte do něj koření, které budete potřebovat, abyste potom z omáčky nemuseli vytahovat nevzhledný pepř a nové koření. Pytlíček naplňte 5 kusy barevného pepře, 5 kusy nového koření a bobkový list. Zavážeme, přidáme k naloženému masu a vložíme do trouby. Pečeme na 200 stupňů asi hodinu a dvacet minut.

Mezitím si připravíme chlebový knedlík. Na oleji osmažíme anglickou slaninu s cibulkou a necháme vychladnout. Tmavý chléb nakrájíme na kousky, dáme do mísy a zalijeme 4 decilitry teplé vody. Přidáme jedno vajíčko, vychladlou opečenou anglickou slaninu a promícháme. Přidáme polohrubou mouku, prášek do pečiva a přisolíme. Vymícháme těsto a dáme do silikonové formy, kterou vložíme na devět minut na 850 stupňů do mikrovlné trouby. Jestli nemáte silikonovou formu, nalijte těsto do hrnků. Do velkého hrnce nalijeme vodu, tak, aby hrnky s těstem byly do třičtvrtiny ponořené do vody, a necháme projít varem.

Uvařené maso vyndáme z trouby a dáme jej stranou. Uvařenou zeleninu vložíme do hrnce, necháme chvíli povařit a rozmixujeme ji. Připravíme si „záhušťku“. V mléce rozmícháme jednu lžíci mouky. Rozmixovanou zeleninu vrátíme zpátky na sporák a zahustíme. Přidáme jeden zeleninový bujón, šťávu z půlky citronu, šlehačku, lžíci a půl cukru a na zjemnění dva plátky másla. Chvíli povaříme. Na talíř naklademe nakrájené chlebové knedlíky, maso, přelijeme svíčkovou omáčkou a ozdobíme brusinkami.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Svíčková omáčka trochu jinak:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Top recepty RSS - Nejsledovanější recepty
Zadní
Pytlácká roštěná
Sekaná panenská svíčková
Hovězí po burgunsku
Hovězí na pepři
Biftek se žampiony
Hovězí filé s pórkem
Svíčková Stroganov s olivami
Svratecký guláš s hříbky
Cigánská roštěnka
Basturma - hovězí dušené s žampiony

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zadní
Plátky z roštěné 14.10.
Svíčkové řezy bylinkové 11.10.
Hovězí křenová roláda 11.10.
Carpaccio clasico 11.10.
Steak flambovaný od Maria 11.10.
Pečené maso s míchanou zeleninou 13.09.
Staročeské roštěnky 05.09.
Hovězí maso po provensálsku 02.09.
Bratislavská roštěná 02.09.
Svíčková omáčka trochu jinak 06.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:


reklama
Copyright © 2018. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.4694s norob)