| Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Recepty doma | EET Účtenky | FormOffice | Počítej Kalorie | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Email šablony | Rybář | Domácí účto | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zavařování a konzervace Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Švestková povidla

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 13:00
Počet porcí: 10
Autor:
Zobrazeno/týden: 3009x / 4x
Přidáno/změněno: 7.1.2015
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zavařování a konzervace
- Ovoce - Povidla, marmelády, džemy
- Ovoce - Švestky

Inredience:

5 kg očistených a pomletých sliviek
1 kg kryštáľového cukru
2 dcl octu



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

premiešať a nechať stáť 12 hod, občas premiešať.
Variť v kotíku alebo hrnci do zhustnutia.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



diskuse Uživatelská diskuse k receptu Švestková povidla:

(1 příspěvků) 1

hodnocení
Povidla
Pravá povidla se vařila z dozrálých švestek krom pecek které tomu dali správnou chuť, bez cukru, octa a dalších ingrediencí za stálého míchání v kotli , potom se pasírovalo_od peckovalo v dřevěných neckách kde dno tvořilo jakoby struhadlo na okurky a to březovým koštětem které vypadalo jako_by už ometené .Poté plnili do kameninových nádob.Tak mne vyprávěla má babička. Ala 59 let Chlumec
Napsal: Alena dne 19.8.2016 20:49:25


Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Švestková povidla:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zavařování a konzervace
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Pikantní kečup 24.10.
Pečenáče ze sírovce žlutooranžového 14.08.
Ostrá mexická salsa 04.10.
Pikantní sýry v oleji 18.07.
Adžika - směs rajčat a paprik 24.11.
Hříbková pomazánka 23.01.
Škvarková pomazánka zavařená 28.12.
Nakládaný romadúr 25.07.
Škvarkové pagačky 23.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0857s norob)