| Formuláře na PC | EET Účtenky | Rybář | FormOffice | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Email šablony | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Pletení | Domácí účto |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby > Sladkovodní > Kapr Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Sváteční kapr, trochu jinak

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1320x / 6x
Přidáno/změněno: 23.4.2015
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní - Kapr
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Houby - Žampiony
- Velikonoční a Vánoční

Inredience:

4 podkovy kapra
3 stroužky česneku
2 dkg slaniny
10 dkg žampionů
1 malá cibule
1 lžička MAGGI Harmonie Chuti
olej na smažení
2 lžičky papriky
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Porce kapra ve tvaru podkovy - asi 2,5-3 cm silné - osolíme a silně potřeme rozdrceným česnekem. Obalíme v hladké mouce, smíchané se sladkou paprikou. Necháme odležet, asi 1 hodinu
Pak na tuku kapra usmažíme. Usmažené porce uložíme to tepla. Na pánvi, ve které jsme kapra smažili, rozpustíme jemně nakrájenou slaninu a zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme na plátky nakrájené žampióny, osolíme, přidáme papriku a vše podusíme cca 6-8 minut. Na závěr přidáme MAGGI Harmonii Chuti.
Na talíř položíme porce smaženého kapra. Navršíme na něj žampiony a dozdobíme několika listy hlávkového salátu.

Příloha:

brambory nebo bramborový salát

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Sváteční kapr, trochu jinak:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kapr
Kapr na pivě od Věry 26.10.
Kapr se slaninou 18.07.
Kapr na česneku III. 08.07.
Kapr na smetaně a víně 24.11.
Vánoční kapr na česneku 23.01.
Kapr 28.12.
Orientálský kapr 31.10.
Kapří polévka bramborová 25.10.
Rybí polévka z kapra II. 11.10.
Ďábelský kapr v alobalu 09.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0442s norob)