| Hromadné emaily | Recepty doma | Rybář | EET Účtenky | Pletení | DWN.cz | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | FormOffice | Domácí účto | Email šablony | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Listová > Zelí Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Srnčí směs s kyselým zelím

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 8588x / 13x
Přidáno/změněno: 12.8.2009
Kategorie: - Maso - Zvěřina
- Maso - Zvěřina - Divočina
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s pivem
- Zelenina - Listová - Zelí
- Marinády

Inredience:

2 lžíce olivového oleje
400ml silného ležáku
1 oloupaný a utřený stroužek česneku
8 kuliček nového koření
800g srnčí plece bez tuku nakrájené na menší kousky
50g nasekaných plátků slaniny bez kůže
200g oloupané cibule nakrájené na kolečka
1 velká očištěná mrkev nakrájená na kostičky
1 lžíce hladké mouky
1 lžičky soli
čerstvě mletý černý pepř
400g oškrábaných brambor nakrájených na kostičky
100g oloupané klobásy nakrájené na kostičky
200g propláchnutého a okapaného kyselého zelí



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Postup - Ve velké míse smícháme lžíci oleje se 4 lžícemi piva, česnekem a novým kořením. Do směsi vmícháme kousky srnčího a v chladničce necháme marinovat 3 hodiny nebo přes noc. Troubu předehřejeme na 160°C. Maso vyjmeme z marinády a necháme okapat. Marinádu uschováme, maso otřeme papírovou utěrkou do sucha. Ve velkém žáruvzdorném kastrolu rozpálíme zbytek oleje a slaninu a maso na něm 5 minut opékáme. Přidáme cibuli a mrkev a opékáme ještě 3 minuty. Pak vmícháme mouku, přilijeme zbytek piva a marinádu a ochutíme solí a trochou pepře. Za stálého míchání uvedeme do varu. Kastrol odstavíme z ohně, přikryjeme pokličkou a dáme do trouby. Pečeme hodinu, pak vmícháme brambory a klobásu. Pečeme dalších 30 minut, až brambory změknou. Maso se zeleninou pokryjeme kyselým zelím, necháme v troubě 5 minut prohřát a podáváme.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Srnčí směs s kyselým zelím:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zelí
Vepřové nudličky v zelí 14.08.
Bramboráky se zelím 04.10.
Karbenátky Boris 15.12.
Zelná dieta na 5 dnů 31.10.
Kuřecí teriyaki 06.08.
Sladkokyselé zelí od Pavla 26.02.
Zelí na lžičku 08.11.
Kuře porcované - na marinádě dle Evinky 08.08.
Kuře Liberty 11.09.
Bigos II. 06.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0647s norob)