  | 
    Kategorie receptů |  
   
   |  
  
    | 
    
        
     
        
     
        
     
        
     
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Recepty na email |  
   
   |  
  
    | 
    
    
     | 
   
 
 
 
 
  
  
      | 
    Doporučujeme |  
   
   |  
  
    
    
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    
 
  
  
   
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  | 
  
   |  
  
    
         
 
  
     | 
    
    Recept na Špenátové noky
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Z rozmrzlých listů špenátu vymáčkneme vodu a nasekáme je. V misce rozšleháme vejce, přidáme špenát, sůl, olej, strouhanku a krupici a rozlisovaný česnek. Vše rozmixujeme tak, aby vznikla hustá kaše, ze které vykrajujeme namočenými lžícemi noky a vkládáme je do vroucí osolené vody. Uvařené noky zchladíme a přidáme do hotové polévky.    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Špenátové noky, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/spenatove-noky">Recept: Špenátové noky</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Špenátové noky:
     
   
   
        
  
                 
         
         FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze   více informací >> | 
       
         Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy   více informací >> | 
                
          
        
            
     | 
   
 
 
         | 
        
        
  
   
  
  
      | 
    Nové-upravené recepty | 
      |     
     
   
   |  
  
    | 
   Těsta   
      
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Reklama |  
   
   |  
  
    | 
   
    
    
     | 
   
 
 
  
  
      | 
    Ostaní |  
   
   |  
  
    | 
  
  
     | 
   
 
 
         |