| Email šablony | FormOffice | Formuláře na PC | Omalovánky | Snadné hubnutí | Pletení | DWN.cz | Rybář | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Domácí účto |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Sója > Sójové maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Sojový segedínský guláš

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 4467x / 2x
Přidáno/změněno: 12.6.2013
Kategorie: - Sója - Sójové maso
- Tepelně úpravená jídla - Guláše
- Bezmasé pokrmy - Vegetariánká kuchyně

Inredience:

100 g sojových kostek
1 cibule
2 lžíce oleje
1 lžičku drceného kmínu
2 lžičky sladké pepriky
500 g kysaného zelí
2 lžíce hladké mouky
1 kelímek zakysané smetany
marináda:
1 bujónová kostka
1 lžíce oleje
1 cibule
3 stroužky česneku
mletý pepř,sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Nejdříve si připravíme marinádu asi půl litru vody přivedeme k varu, přidáme bujónovou kostku, rozdrcený česnek, cibuli nakrájenou na drobno, olej, pepř a sůl. Krátce povaříme a přidáme sojové maso, které asi 20 minut povaříme a pak necháme půl hodiny odstát. Mezitím osmahneme na oleji nakrájenou cibuli, přídáme koření a překrájené zelí. Dusíme pod pokličkou pak přdáme sojové kostky. Na konec zalijeme smetanou ve které jsme rozmíchali hladkou mouku a povaříme. Dobrou chuť!!

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Sojový segedínský guláš:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Sójové maso
Sojové maso s kysanou smetanou 18.07.
Sójové rizoto se sýrem 24.11.
Sojové maso na víně 15.12.
Sójový salát od Toma 09.06.
Vegetariánská svíčková 06.11.
Sójové kostky s cibulí a kečupem 31.10.
Sójové maso na žampionech 09.09.
Znojemský guláš ze sojových kostek 11.10.
Sojové řízečky se šunkou 12.09.
Sojové maso kung pao 08.03.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1293s norob)