| Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Pletení | Recepty doma | Omalovánky | Rybář | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Email šablony | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Speciality Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Smažená játra po čínsku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:20
Počet porcí: 3
Autor:
Zobrazeno/týden: 8286x / 8x
Přidáno/změněno: 5.1.2011
Kategorie: - Maso - Vnitřnosti
- Maso - Vnitřnosti - Játra
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Speciality - Čína (na způsob čína)

Inredience:

300g jater
3 pórky
4 stroužky česneku
špetka mlet. kmínu
špetka zázvoru
1/2 lžíce vegety
2 lžíce soj. omáčky
5 lžíc oleje na smažení
2 lžíce solamylu s vodou



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Játra nakrájíme na dlouhé tenké plátky a obalíme v solamylu s vodou.Játra smažíme na silném ohni,stále mícháme až jse jednotlivé kousky od sebe oddělí.Přidáme pórek nakrájený na šikmé dlouhé proužky.Přidáme koření a česnek nakrájený na plátky.Chvíli ještě smažíme.Česnek musí zůstat polosyrový.Po přidání pórku trvá smažení 5 min.Po této době pórek zvadne a játra zvlní.
Podaváme s rýží nebo opečenými brambory.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



diskuse Uživatelská diskuse k receptu Smažená játra po čínsku:

(1 příspěvků) 1

hodnocení
Jo docela je to dobré.
Ta játra byla dobrá jen ten česnek byl docela hodmě aromatický. Jinak to bylo dobré.
Napsal: Isabella dne 14.10.2012 09:34:58


Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Smažená játra po čínsku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Speciality
Pomazánka ze šneků 18.10.
Kuřecí čína s pórkem 18.10.
Kuřecí kung - pao 10.11.
Pizza Calzone s hrozny 14.08.
Prosecká pizza 14.08.
Pizza Hawai z listového těsta 25.07.
Pizza šátky 25.07.
Čína od Honzy 25.07.
Pizza quattro stagioni 25.07.
Čína od Jarmily 18.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.081s norob)