| Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Rybář | Omalovánky | Email šablony | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | DWN.cz | Pletení | FormOffice | Recepty doma | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Smažená játra po čínsku


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:3
Autor:
Přidáno/změněno:5.1.2011

Ingredience:

300g jater
3 pórky
4 stroužky česneku
špetka mlet. kmínu
špetka zázvoru
1/2 lžíce vegety
2 lžíce soj. omáčky
5 lžíc oleje na smažení
2 lžíce solamylu s vodou

Popis:

Játra nakrájíme na dlouhé tenké plátky a obalíme v solamylu s vodou.Játra smažíme na silném ohni,stále mícháme až jse jednotlivé kousky od sebe oddělí.Přidáme pórek nakrájený na šikmé dlouhé proužky.Přidáme koření a česnek nakrájený na plátky.Chvíli ještě smažíme.Česnek musí zůstat polosyrový.Po přidání pórku trvá smažení 5 min.Po této době pórek zvadne a játra zvlní.
Podaváme s rýží nebo opečenými brambory.


Jít na recept Smažená játra po čínsku >>