| Formuláře na PC | Recepty doma | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Rybář | Pletení | Omalovánky | Email šablony | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | FormOffice | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Upravená masa > Mleté maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Shepardův páj

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1343x / 5x
Přidáno/změněno: 18.3.2016
Kategorie: - Maso - Upravená masa - Mleté maso
- Zelenina - Brambory
- Zelenina - Plodová - Paprika
- Zelenina - Kořenová

Inredience:

225g cibule
225g mrkve
půl červené papriky
půl zelené papriky
1 lžíce oliv.oleje
450g mletého masa (original je z jehněčího)
250ml vody
25g mouky
25g másla
cibule
mrkev
papriky

25g másla
900 g brambor
0,5 l mléka



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rozehřej olej na pánvi a peč maso, cibuli, mrkev, papriky až je hnědé - asi 10 minut. Přidej vodu a nechej vařit dalších 30-35 minut.
Mezitím naškrábej brambory uvař a udělej kaši.
Předehřej troubu na 180 st.
Dej mouku do misky a pridej trochu masoveho vývaru a zamíchej až máš jemnou hmotu, přes sítko vlej zpět do masa a míchej až je to docela huste. Přendej maso do zapekaci mísy, navrch polož kaši a navrch máslo a peč v předehřáté troubě 25-30minut až to hnědne a bublá.

Dobrou chuť !


Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Shepardův páj:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Mleté maso
Masová směs na tousty 18.10.
Bulharské Miči 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Hustopečský kotouč 10.11.
Sarma - pečené zelné listy 10.11.
Roláda sekaná 26.10.
Plněná cuketa 26.10.
Mleté maso zapečené s rýží 04.10.
Špagety s rajčatovou omáčkou 04.10.
Vepřová roláda s hráškem II. 04.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.3062s norob)