| Hromadné emaily | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Rybář | Počítej Kalorie | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Pletení | FormOffice | Formuláře na PC | Email šablony | DWN.cz | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Segedín podle Standy

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 914x / 2x
Přidáno/změněno: 23.5.2016
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Guláše
- Zelenina - Listová - Kysané zelí

Inredience:

vepřová plec 1000 g
kysané zelí 1000 g
dvě lžíce sádla
kousek slaniny
dvě větší cibule
lžíce sladké papriky
lžička pálivé papriky
špetka pepře
sůl
kmín
lžíce mouky na zásmažku
dva masoxy nebo vývar na podlití
250 ml sladké smetany(nebo deci šlehačky)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kousky.Na lžíci sádla a rozkrájeném kousku vyškvařené slaniny osmahneme dorůžova dvě nakrájené cibule,zasypeme paprikou a necháme chvilku!!osmahnout(stačí 20 sec) a zalijeme deckou vývaru nebo vody.Přidáme nakrájené maso,na prudším ohni ze všech stran osmahneme,osolíme a opět podlijeme trochou vody dokud nepustí šťávu.Poté pokmínujeme a popepříme a zalijeme vývarem aby bylo ponořené a cca půl hodiny dusíme.
Mezitím si nakrájíme kysané zelí,pokud je moc kyselé můžeme ho propláchnout pod vodou.překrájené zelí nasypeme do kastrolu a promícháme s masem,podle potřeby dolijeme vodou..v tom případě přidáme masox...nebo vývarem a pomalu dusíme.
Po půl hodince by mělo být skoro hotovo-ochutnáme jak je maso tvrdé...a nachystáme si zásmažku...ze zbylého sádla a hladké mouky.
Pokud je vše skoro měkké,zahustíme guláš zásmažkou,provaříme(pozor ať se nám nepřichytne) a případně přisolíme.Nakonec přilijeme smetanu....každý kolik chce...já dávám tak 2 deci...mám raděj hustší.necháme přejít varem a chvilku ustát.
Pokud jsme to přehnali se zásmažkou přilijeme vývaru...nebo mléka,podle chuti.Je proto lepší zásmažku nedávat celou ale nechat si trochu v záloze:-).
Já osobně nechávám uležet do druhého dne:-)pokud tedy vydržím...je lepší.
Nezbývá než popřát dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Segedín podle Standy:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1568s norob)