| Pletení | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Domácí účto | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | DWN.cz | Rybář | Recepty doma | Omalovánky | FormOffice | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Luštěniny Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Salát z tuňáka a fazolí

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:25
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1037x / 4x
Přidáno/změněno: 11.9.2016
Kategorie: - Saláty - Sytící
- Zelenina - Brambory
- Zelenina - Luštěniny - Fazole

Inredience:

půl kg malých neloupaných salátových brambor
4 lžíce olivového oleje
lžíci citronové šťávy
stroužek česneku
400g bílých fazolí z konzervy (propláchnutých a odkapaných)
červenou cibuli jemně nakrájenou
200g konzervu tuňáka
hrst salátových listů
natrhaných na ozdobu a hrst nasekané petrželky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Uveďte do varu vodu v konvici a zalijte jí brambory. Povařte doměkka (asi 15min.) Na zálivku prošlehejte olej s citronovou šťávou a česnekem - můžete dělat přímo v míse, ve které budete salát podávat. Přidejte fazole, cibuli a perželku. Promíchejte. Brambory sceďte, překrojte podélně na polovinu, vložte je do mísy a smíchejte s ostatními surovinami. Potom přidejte kousky tuňáka a lehce promíchejte, aby se maso příliš nerozdrobilo. Ozdobte salátovými listy a lehce zakápněte olivovým olejem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Salát z tuňáka a fazolí:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Luštěniny
Dušené fazolové lusky 18.10.
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Špagety fazolkami v jogurtu 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Rizoto s landšmítem 10.11.
Čočkové rizoto 24.10.
Varianka-brambory,fazole,houby 13.12.
Fazole s hovězím masem 13.12.
Hrášek se smetanou 26.10.
Kuba s houbami 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0621s norob)