| Pletení | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | FormOffice | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Omalovánky | Rybář | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Email šablony | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Salát z tuňáka a fazolí


Doba přípravy:00:25
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:11.9.2016

Ingredience:

půl kg malých neloupaných salátových brambor
4 lžíce olivového oleje
lžíci citronové šťávy
stroužek česneku
400g bílých fazolí z konzervy (propláchnutých a odkapaných)
červenou cibuli jemně nakrájenou
200g konzervu tuňáka
hrst salátových listů
natrhaných na ozdobu a hrst nasekané petrželky

Popis:

Uveďte do varu vodu v konvici a zalijte jí brambory. Povařte doměkka (asi 15min.) Na zálivku prošlehejte olej s citronovou šťávou a česnekem - můžete dělat přímo v míse, ve které budete salát podávat. Přidejte fazole, cibuli a perželku. Promíchejte. Brambory sceďte, překrojte podélně na polovinu, vložte je do mísy a smíchejte s ostatními surovinami. Potom přidejte kousky tuňáka a lehce promíchejte, aby se maso příliš nerozdrobilo. Ozdobte salátovými listy a lehce zakápněte olivovým olejem.


Jít na recept Salát z tuňáka a fazolí >>