| Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Email šablony | DWN.cz | Recepty doma | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Omalovánky | Domácí účto | Rybář | Pletení | FormOffice | Formuláře na PC | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Sladké pokrmy > Záviny > Sladké Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Rychlý závin

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 917x / 1x
Přidáno/změněno: 11.3.2015
Kategorie: - Sladké pokrmy - Záviny - Sladké

Inredience:

250g polohrubé mouky
50g škrobové moučky Solamyl
150g vařených strouhaných brambor
100g másla nebo jiného tuku
50g pískového cukru
2 žloutky
polovina prášku do pečiva
popř. trochu mléka
tuk na plech
bílek na potření
náplň



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na vál prosijeme mouku s práškem a škrobovou moučkou.
Přidáme jemně nastrouhané brambory, změklý tuk, cukr,
žloutky a zpracujeme na hladké, vláčné těsto. Je-li třeba,zvláčníme je trochou mléka. Těsto rozdělíme na dvě poloviny, rozválíme na pláty. První válečkem přendáme na plech potřený tukem, naplníme, přikryjeme druhým plátem, okraje trochu přitiskneme, potřeme rozšlehaným bílkem a v předehřát troubě upečeme. Náplň použijeme různou podle ročního období: na plátky nastrouhaná jablka se skořicovým cukrem, měkký tvaroh utřený s cukrem, žloutkem a promíchaný s opranými rozinkami, vypeckované švestky, angrešt, višně apod.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rychlý závin:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Sladké
Jablečný štrůdl od Ivany 13.12.
Závin od babičky 04.10.
Sádlový štrúdl 18.07.
Závin od Milušky 08.07.
Křehký jablečný štrůdl 24.11.
Švestkové tyčinky 25.07.
Šátečky od Lýdie 07.02.
Pivní štrůdl od Mileny 11.10.
Výborný štrudl 26.09.
Tatínkův štrůdl 26.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0724s norob)